La regidora de Sanitat avisa que la irresponsabilitat d’ahir al treure els nens al carrer passarà factura d’aquí 15 dies

Des de ahir, els nens i nenes menors de 14 anys poden sortir una hora al carrer acompanyats d’un adult i han de portar mascareta i guants. El primer dia en que va estar en vigor aquesta mesura va deixar imatges d’arreu d’Espanya on es veia que moltes famílies no van respectar les mesures de seguretat imposades pel govern central. Arenys de Munt no va ser una excepció i per aquest motiu la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros s’ha mostrat crítica amb l’actitud d’algunes famílies.

Maria Àngels Gros ha volgut afegir que la mala conducta de les famílies portarà conseqüències importants d’aquí a dues setmanes.

La regidora apel·la a la responsabilitat de tots i afegeix que hem de ser conscients que els nens són transmissors del virus.

Per últim, Maria Àngels Gros ha criticat la decisió del govern espanyol i creu que el permís pels nens s’hauria de limitar a franges horàries

Recordem que les restriccions de com es poden fer aquestes sortides queden limitades a 1 quilòmetre de distància del domicili i es poden fer entre les 9 del matí i les 9 de la nit, mantenint una distancia mínima de dos metres amb la resta de persones.

Davant la previsió d’aquesta massiva sortida d’infants al carrer, dissabte les voluntàries cosidores van repartir 616 mascaretes pels nens i els adults d’Arenys de Munt. La regidora d’Acció Social, Montse Batista explica que en tot moment es van respectar les mesures de seguretat i que el repartiment va ser un èxit.

Si algú no va poder anar a buscar la seva mascareta pot fer-ho a la Farmàcia Mias, al Comerç Pi Gros i al Forn de Dalt.