La regidora de cultura es va reunir dijous passat amb diferents entitats per coordinar les activitats d’estiu

Des de fa uns anys, l’Ajuntament es reuneix a principis d’any amb les entitats per organitzar un calendari de les activitats d’estiu, per evitar que es solapin.

Tonia Vila, regidora de Cultura, ha explicat que a aquesta reunió hi va participar L’associació d’Amics per l’Art del Maresme, l’Agrupació Sardanista, i també representants de les diferents Bredes.

El calendari és molt similar al de l’any passat: les activitats començaran el 2 de juny amb el Concurs Nocturn de Sardanes, el cap de setmana del 16 i 17 de juny es celebrarà la Breda de Torrentbó.

Del 29 de juny a l’1 de Juliol serà el torn de la Breda de la Plaça, el 13 i 14 de juliol es farà la del Sindicat, el 20 i 21 es celebrarà la del Pi Gros i el darrer de cap de setmana coincidiran la Breda de l’Eixample amb la Nit Bruixa de Pintura Ràpida.

D’altra banda, al igual que l’any passat, l’Agrupació Sardanista organitzarà tres diumenges de Sardanes a partir del 12 d’agost.

El pressupost participatiu també contempla una partida destinada a les activitats que s’oferiran els diumenges a la tarda, mentre la riera estigui tancada a la circulació de vehicles, però aquestes activitats encara no s’han concretat.