La ràdio i el món virtual seran les vies per celebrar el Sant Jordi 2020

Sant Jordi es celebrarà de manera especial a la ràdio amb la col·laboració de l’ajuntament i la participació d’escriptors locals, entitats i estudiants. El programa El Cafè del Matí de Ràdio Arenys de Munt, especial Sant Jordi, serà a partir de les 10 del matí i fins la 1 del migdia. Els historiadors Francesc Forn i Jordi Bilbeny presentaran llibre, Carme Vera explicarà un conte i els poetes Toni Cantallops i Jennifer Moltó recitaran un poema. També hi participaran alumnes de l’Aula de Música i de les escoles que explicaran poemes, contes o fins i tot cantaran alguna cançó, i des de la Biblioteca ens faran recomanacions de llibres. Ho explica Tònia Vila.

D’altra banda, la Biblioteca d’Arenys de Munt oferirà la possibilitat de visualitzar ‘online’ mitjançant un enllaç secret “El viatge de l’elefanta Sara” de la contacontes Eva González. És un espectacle musical quasi inèdit que ens transporta al món de les emocions i la imaginació, i en el qual el fil conductor és un homenatge a les biblioteques, a la figura de la bibliotecària i a l’aventura de llegir. El nou director de la biblioteca, Arnau Espinach, comenta que els interessats poden contactar amb la biblioteca i els enviaran l’enllaç. S’ha de demanar a través del correu b.arenysmu.sm@diba.cat o per xarxes socials.

I l’Associació de botiguers i comerciants proposa un concurs de manualitats i decorar els balcons. S’hade fer una foto d’alguna manualitat, entrar al facebook de l’ABIC i marcar que agrada la pagina i enviar un missatge amb la foto per poder guanyar el regal de Sant Jordi. El dia 24 arribarà un missatge als premiats. Silvana Herce, de l’associaició, explica que és una proposta dirigida als més petits per tal que es distreguin durant aquests dies.

I  també està en marxa un concurs de decoració de balcons, destinat a tothom. S’accepta qualsevol proposta mentre tingui com a temàtica “Sant Jordi”.

Amb tots els treballs que es presentin, l’associació farà una exposició virtual a partir de divendres a la web: www.gaudeixarenysdemunt.cat

Menys sort han tingut altres actes culturals, que s’han anul·lat completament, com ara el cicle de música Revers o la presentació del llibre de Francesc Forn. La regidora de cultura, Tònia Vila, explica que els actes del dia de la dansa també han quedat suspesos així com també la Diada de la Maduixa, un concert de les escoles o el Cicle de Música Mediterrània. La regidora afegeix que alguns actes es celebraran més endavant, com el Revers.