La ràdio explica projectes de present i futur

Avui els directes del Cafè del Matí no han anat enlloc, però això no vol dir que no haguem fet connexió en directe. L’hem fet aquí, a la ràdio, a casa nostra i el motiu és molt senzill; els directes els fem per conèixer l’activitat d’altres empreses, entitats o serveis públics i avui hem volgut donar a conèixer la nostra. Hem pogut repassar totes les novetats que hi ha hagut en els darrers temps a la ràdio, algunes d’elles segur que vostès ja les havien detectat. Una d’elles és en els informatius, que des del febrer han evolucionat. Aquests canvis ens els ha explicat el director i cap d’informatius, Oriol Leo, d’aquesta manera.

També s’han produït canvis en el programa referència dels matins, El Cafè del Matí. Canvis positius i també amb l’objectiu de seguir creixent i oferir una major quantitat i qualitat de continguts. Aquests canvis ens els ha explicat la seva conductora, l’Elena Cots.

I una de les branques més importants de la ràdio és la televisió: AmunTV, que s’ha hagut de reinventar a causa de la pandèmia i adaptar-se a les circumstàncies. La televisió d’Arenys de Munt ens ofereix, entre d’altres, reportatges dels actes que es celebren al nostre poble però, clar, pocs se n’han pogut fer en el darrer any. AmunTV està liderada per Miquel Figueroa.

I aquesta connexió també ha servit perquè Pau Casals expliqui les seves funcions. El que ha quedat clar és que en són varies. Així ens ho ha explicat.

Tot això que acabem de repassar són canvis que ja s’han produït, canvis recents però al directe també hem parlat dels canvis que han d’arribar en un futur. El més destacable és aquest projecte de reforma de les instal·lacions de la ràdio. Això també ens ho ha detallat el director.