La policia local ha distribuit tanques a les immediacions de l’escola Sant Martí per tal de poder realitzar el tall de carrer i crear una gran illa de vianants a les proximitats de la escola

Aquest tall té com a objectiu facilitar l’entrada i sortida dels nens ara que es fa des de 6 punts diferents quan abans només es feia desde 2. Així la nova distribució queda de la seguent manera: s’ha posat una tanca al carrer Borrell amb Generalitat amb senyal d’obligació a l’esquerra per desviar la circulació en direcció al carrer de la Rasa, a més de la tanca de ferro ja existent.

Una altre tanca al carrer Generalitat amb la Rasa per evitar que els vehicles que baixin pel carrer de la Rasa no accedeixin al carrer Generalitat, tanca a l’Avinguda del Remei cantonada amb Rasa perquè els vehicles no entrin pel carrer de l’Avinguda del Remei, i tanca a la cantonada de l’Avinguda del Remei amb Carrer Josep Maria Soler (tanca opcional ja que en aquest punt , entrada carrer Josep Maria Soler, s’ha d’ubicar el vehicle policial).

I finalment, senyalització fixe a l’entrada dels carrers Generalitat i Josep Maria Soler de circulació prohibida en horari escolar. De tot plegat en parla el regidor de Governació, Àngel Castillo.

D’aquesta manera, durant uns 20-25 minuts quedarà una illa de vianants en la qual cap vehicle no podrà circular ni es podrà estacionar damunt de les voreres dins la zona de vianants.

 

Castillo ha aprofitat per demanar a les families que tractin de mantenir la distància de seguretat mentre esperen als nens.