La Policia Local ha acompanyat a operaris elèctrics a tallar la llum a cases on la tenien punxada

La Policia Local d’Arenys de Munt ha donat suport i seguretat aquest matí als operaris de la companyia elèctrica mentre desconnectaven de la xarxa les connexions fraudulentes. D’aquesta manera s’eviten incidències per sobrecàrrega de la xarxa i que afecten a la resta de veïns. Doncs per saber en què ha consistit l’actuació i saber de quina manera han donat suport els agents, saludem al cap de la Policia Local. Javi Reina.

 I demà hi ha un tall de llum previst a Arenys de Munt, controlat i que respon a tasques de manteniment. El talla afecta a diverses zones del municipi, i en dues franges horàries. El primer tall serà d’una hora, entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou del matí. I el segon tall serà a la tarda, de les quatre a dos quarts de sis, per tant, una hora i mitja.

Els carrers afectats són els números 3, 5 i 7 del carrer Panagall, l’Avinguda del Remei, el carrer Amadeu Vives a l’1, 11, 13 i 3A, i la majoria de cases del carrer de les Flors, al carrer Generalitat número 2 que és l’edifici de l’Escola Sant Martí, el carrer Josep Maria Soler número 4, el carrer parlament de Catalunya número 2, la Rambla Eixample dels números 92 al 107, la Rambla Francesc Mació del 59 al 91, la Rambla Sant Martí número 21, i  la Plaça de l’església números 3, 4, 5 i 7. És a dir que a la nostra emissora també li afecta, i si no aconseguim que la companyia posi un grup electrogen que ens eviti haver de parar l’emissió i els servidors, demà serà un dia complicat per tal que vostès puguin escoltar la ràdio, ja que una aturada de corrent elèctric dificulta molt la posada en marxa dels equips de producció i emissió.