La Policia Local enxampa dues persones que estaven realitzant actes vandàlics a cotxes estacionats i intervé en un vehicle incendiat

La Policia Local ha realitzat diferents actuacions en els darrers dies. La més destacada és la identificació de dos joves que es dedicaven a destrossar vehicles estacionats a la via pública. Concretament a la zona d’Enric Morera i Riera i Penya. La Policia va rebre la trucada d’un veí alertant que hi havia dues persones que estaven realitzen actes vandàlics als vehicles estacionats en aquella zona i va procedir a la seva identificació i passaran properament a disposició judicial.

L’altre actuació va tenir lloc ahir. La Policia, juntament amb bombers, va sufocar un incendi a un vehicle. El conductor va notar una olor a cremat estranya però no li va donar gaire importància. Va ser quan va detenir el vehicle que les flames van aparèixer. Un incendi que hagués pogut ser perillós perquè el vehicle es va incendiar prop d’una zona boscosa. Per sort, tot va quedar en un ensurt.

I la Policia també ens ha fet saber que darrerament han rebut diverses trucades de veïns i veïnes que es queixaven de soroll i xivarri provocat per reunions de joves.

Tot plegat ho hem parlat avui amb el Sots-cap de la Policia Local, Xavi Geli.