La Policia Local deté l’autor d’uns robatoris a l’interior de vehicles

A primera hora del matí de dimecres 11 de gener de 2023, agents de la Policia Local d’Arenys de Munt van tenir coneixement que havien trencat el vidre d’alguns vehicles estacionats a la zona del Torrent d’en Puig per sostreure objectes de l’interior. Els agents van comprovar els fets i van iniciar la recerca del possible autor. Aquesta recerca va donar un resultat positiu quan es va localitzar una persona amagada que portava a l’interior d’una motxilla diversos objectes provinents de dos robatoris a l’interior dels vehicles.

La persona va ser detinguda per un delicte de robatori a interior de vehicle, es van instruir les corresponents diligències policials i va passar disposició judicial. Els objectes recuperats es van tornar als seus propietaris.

Ho ha explicat el cap de la Policía Local, Javi Reina, i ha volgut deixar clara la petició de que ningú deixi absolutament re a la vista, dins el cotxe, encara que no hi hagi res de valor, ja que els lladres no saben el que hi ha quan veuen una bossa i el que fan es trencar el vidre per agafar-la, hi hagi el que hi hagi. Aquesta tipologia de delictes, segons Reina, ha anat en augment al nostre municipi.