La Policia Local alerta d’intents d’estafa per Whatsapp en què es demana fer una transferència a un fals compte de l’Ajuntament

L’Ajuntament i la Policia Local de Canet de Mar han detectat intents d’estafa a restauradors i comerciants del municipi que reben trucades o missatges de Whatsapp reclamant que es faci una transferència econòmica amb l’Ajuntament com a beneficiari. Les possibles víctimes reben un missatge amb un IBAN d’un compte corrent per fer l’ingrés que, no correspon a l’Ajuntament, i posteriorment, també es contacta amb ells a través d’una trucada telefònica en nom de l’alcalde.

Com hem dit, aquest intent d’estafa s’ha produït a Canet però l’evident proximitat entre poblacions fa que des d’Arenys de Munt també haguem d’estar alerta.

Hem parlat amb Xavi Geli, Sots-cap de la Policia Local d’Arenys de Munt. Ha explicat que una administració oficial MAI es posarà en contacte amb la gent per Whatsapp, SMS o trucada telefònica. Geli demana que si rebem aquest o qualsevol altre intent d’estafa es comuniqui ràpidament a la Policia.