La pluja va fer ajornar les activitats complementàries de la Diada de Sant Jordi i va fer cancel·lar la nit Jove del Remei

Aquest cap de setmana havia de ser tan intens culturalment a Arenys de Munt que fins i tot la pluja i el mal temps hi van voler venir. Ja sol passar sempre per primavera, que la pluja desllueix i obliga a ajornar festes, i aquest any pel Remei ha tornat a passar. I de retruc també ha rebut la Diada de Sant Jordi, que es va fer dissabte.

El divendres al migdia ja es va decidir que es passaven a diumenge les activitats que hi havia pensades per complementar la Diada de Sant Jordi. Ens referim al pregó, els tallers i la competició de ruc mecànic. La previsió de pluja era ja des de la nit de divendres i fins la tarda de dissabte, però a la nostra àrea la pluja no va arribar fins al migdia de dissabte. O sigui que el matí de Sant Jordi es va poder viure amb normalitat a la Riera, amb les parades de llibres i roses. A la tarda si que va ploure, i a la nit ja no, però com que tot estava moll es va decidir anular la Nit Jove que s’havia de fer a la carpa de Can Jalpí, encara que hi hagués, precisament, una carpa, posada per no haver de suspendre la nit jove en cas de pluja. La resta es va poder celebrar amb normalitat al ser sota cobert o en dies que no plovia.

El regidor de Festes, Abel Coll, ha explicat que la decisió de suspendre la Nit Jove es va prendre per motius de seguretat, al haver-hi grups electrògens i corrent elèctric per fer funcionar el bar i tota l’activitat. Suposava un risc i es va anul·lar el concert malgrat que a les 11 de la nit ja no plovia. Coll diu quea  les 9 de la nit va fer un xàfex intens i considerable, i el material dels músics estava perfecta,ent protegit per la carpa, però no ho estaven altres elements elèctrics com les neveres del bar. Ara per ara no s’ha pogut reprogramar encara la Nit Jove, però Coll ja ha anunciat que la carpa es mantindrà fins la setmana que ve i a dins s’hi farà el sopar geganter del dissabte.