La regidora de Cultura afirma que la pluja no va aconseguir deslluir les Festes del Remei d’enguany

Tònia Vila ha valorat molt positivament la participació de la majoria dels actes.

El tret de sortida el va donar  el concert de música dels anys 80 i 90 que es va celebrar divendres a la nit. Es va tractar d’una proposta dirigida a persones d’entre 30 i 50 anys. La regidora de Festes ha explicat que aquesta és, probablement, la proposta que ha gaudit de més participació, i que tindran això en compte en el futur.

Dissabte, la cursa esportiva Ironkids i el concert de l’Amunt Jazz Band van quedar suspesos a causa de la pluja. En el cas del concert, s’ha posposat pel dia 21 d’aquest mes, i la cursa es farà en el mes de juny.

La regidora ha valorat molt positivament la feina del col·lectiu jove La Turrada, que dissabte a la tarda van organitzar la Fira de la cervesa i el Birrarium.

Pel que fa a la Nit Jove, la regidora ha destacat l’alta participació, tot i que ha lamentat que la pluja fes que l’acte es traslladés a la pista annexa del pavelló.

Diumenge es va fer l’Ofici solemne en honor a la Verge del Remei. La cercavila prevista per diumenge al matí i que també es va anul·lar per la pluja es celebrarà properament, en una data que encara està per concretar. Ja a la tarda, es va fer la tradicional trobada de corals on es va produir el debut del Cor Femení l’Aloc i de la coral infantil de l’Escola Sobirans.

I ahir dilluns es van fer activitats dirigides als més petits on van poder saltar, cantar i jugar. El fermall d’or el va posar l’espectacle “Donem-li la volta al món” del grup Xiula.