La Plaça de l’Església acull l’acomiadament de les KT ’22

Ahir van tornar de les KT tots els membres que han format les Catecolònies d’enguany. Com sempre van tenir una rebuda a l’alçada de les circumstàncies a la Plaça de l’Església.

La ràdio tampoc s’ho va voler perdre, no hi era jo personalment però sí que hi estava, com no perquè està a tot arreu, Jordi Soler que va poder parlar amb algun membre de cada torn com per exemple Martina Mayans i Cristina Casanoves, del 4t torn, que feien aquest balanç de les KT d’enguany.

Del 2n torn vam poder parlar amb Claudia Ramos i Nil Matilló, que explicaven que ha estat una experiència molt divertida i no semblava que tinguessin moltes ganes de tornar a veure els pares…

 

També vam poder parlar amb en Cesc i l’Aleix, del 3r  torn, qui explicaven que les activitats que més els hi han agradat han estat la nit de por, l’acampada i la discoteca. Ells sí que sembla que tenien més ganes de tornar a casa i veure els pares.

Del 3r torn també vam poder parlar amb Naiara Saéz, qui també va explicar que han estat 10 dies fantàstics i es queda amb la nit de por com a activitat preferida.

Paula Comes també va passar pels micròfons de la ràdio i si teniu algun dubte de si s’ho va passar bé o no només cal que escolteu el que va dir.

I per últim, però no menys important, vam poder parlar amb Nil Camps, del 1r torn, qui ens deia que ha estat una gran experiència que se li ha fet curta.