La Petjada proposa dues jornades de treball en família per enjardinar l’entrada i fer canviadors Pikler

Des de l’escola bressol municipal La Petjada posen en marxa un projecte per, entre tots, construir i millorar l’escola. Per aquest motiu ha enviat una circular per presentar les “Primeres jornades de treball en família” a l’escola bressol.

La idea que tenen al centre és construir plegats materials i decoracions de l’escola de manera conjunta i aprofitant el saber i les habilitats de tothom que hi vulgui participar.
Les jornades seran  els dissabtes vinents 4 i 25 de març de 10 a 2/4 de dues a l’escola bressol. Hi estan convidats tots els membres de la família, i els infants també poden ajudar en totes aquestes tasques!!

Les propostes de treball que han pensat per a aquests dies són dues. Primer la construcció de canviadors Pikler. L’AFA aportarà les eines i materials diversos que calen per construir-los. I el segon és l’enjardinament de l’entrada de l’escola. Volen plantar, trasplantar i donar vida a l’entrada de l’escola decorant-la amb plantes ben bufones. A l’escola hi ha terra, algun test i algunes plantes. Si alguna família té algun esqueix o una planta que l’hi vulgui aportar, hi será molt benvinguda.

La idea també seria que, totes les famílies que hi assisteixin portin quelcom per compartir per esmorzar: cafè, galetes, sucs… així entre tots agafaran forces,

Per temes organitzatius l’Escola Bressol Municipal La Petjada necessita saber quantes famílies hi aniran. Per tant cal apuntar-se a una graella penjada a la Sala de Mestres.No és obligatori anar a les dues sessions, cada famíla, lliurement pot anar-hi el dia que millor li vagi, i si són els dos dies, millor.

Un projecte que ens ha interessat des del punt de vista també informatiu i noticiable, i que ha comentat la directora de l’Escola Bressol, Agnès Pueyo Mamé. Ha comentat que la proposta sorgeix dels claustres i les reunions que fan pedagògiques, on han constatat que l’activitat diària amb infants no els deixa marge d’hores per dedicar-se a tirar endavant projectes com els que ara es plantegen. Per això han ideat aquest projecte comunitari amb les famílies, que també ha de servir per fer caliu i germanor entre famílies de La Petjada.