La Penya Barcelonista ofereix en pantalla gran al Mercat la final de Lliga de Campions femenina

Aquest dissabte el Barça juga a final de la Champions League de futbol en categoria femenina. I la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt oferirà el partit en pantalla gran per tal de veure’l en comunitat i poder animar l’equip conjuntament.

Aquest dissabte, la Penya Barça no faltarà a la cita amb la història de l’equip femení de futbol del Barça. Les blaugrana poden tornar a fer història a Torí, contra l’Olympique de Lió, i revalidar el títol de campiones d’Europa. El Barça – Olympique de Lió es podrà veure en directe, i en català, per TV3, que ha arribat a un acord amb DAZN, propietària dels drets de la competició fins el 2025, i ha adquirit els drets d’emissió a Catalunya de la final de la màxima competició continental. Malgrat que el partit sigui en obert, la Penya entén que una final de Champions s’ha de veure amb ambient, amb gent, en grup, per fer més caliu i celebrar-ho millor.

El Barça pot tornar a fer història revalidant el títol de campiones d’Europa. Serà la tercera final europea de les blaugranes en els últims quatre anys, segona consecutiva. Però alerta! Que no serà tan fàcil. Al davant, com a rival, hi tindran el seu botxí a la final del 2019. Aleshores el campió francès dominava el futbol europeu i el Barça es convertia en el primer equip estatal que aconseguia jugar una final de copa d’Europa. Aquella derrota a Budapest va significar un punt d’inflexió i va enfortir la mentalitat guanyadora d’un equip que s’ha guanyat el respecte i l’admiració de tothom en general i de la nostra en particular, i que no para de batre rècords.

Tot plegat ho ha comentat el President de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt, Miquel Lladó Umbert