La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt ha signat un conveni amb l’Ajuntament per reforçar l’activitat

El conveni recull, per exemple, que la Penya Barcelonista podrà retransmetre els partits des del Barça al Mercat Municipal, amb el compromís que la Penya blaugrana es desplaçarà al Centre Cívic un cop estigui operatiu. El conveni també permetrà a la Penya realitzar activitats a la riera quan aquesta sigui de vianants per tal de dinamitzar l’activitat local. De tot plegat en parla el tresorer de la Penya, Josep Manel Ximenis.

El material necessari per oferir la retransmissió dels partits anirà a càrrec de la Penya, i el conveni determina que aquest equip podrà ser utilitzat per l’Ajuntament.

D’altra banda la Penya i l’Ajuntament han arribat a un acord per tal que l’autobús de l’entitat pugui ser utilitzat per tots els veïns del poble que vulguin anar a Barcelona encara que no vagin al Camp Nou.

I per últim, la Penya ha acordat amb l’ABIC una sèrie de descomptes a les botigues del poble per als socis de la Penya.

A més a més, qui sigui soci de la Penya podrà tenir accés gratuït als espais del Barça o preus preferencials en els desplaçaments. També tindrà descomptes per entrar al Museu del Barça o al megastore.