La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt celebrara el dia 30 de desembre eleccions de la Junta Directiva 

Qualsevol soci de la penya pot presentar-se a les eleccions complint els requisits que contemplen els estatuts: L’elecció de la Junta Directiva, si es presenten diverses candidatures, es fa per acord de la majoria simple o relativa dels socis i sòcies presents o representats. Les candidatures poden ser unipersonals o bé per llista d’un màxim de 9 membres.

Les candidatures, en tot cas, hauran de comptar necessàriament amb l’aval mínim de 5 membres del cens dels associats majors d’edat i en plena disposició dels drets polítics de l’Associació.

La candidatura unipersonal necessàriament, en cas de guanyar, haurà d’ocupar la presidència. La candidatura que es presenti per llista, qui l’encapçali haurà d’ocupar la presidència i la resta de membres necessàriament hauran de ser membres de la Junta Directiva.

El president de la Penya, Pep Artigas, explica que cada cinc anys es fan eleccions per renovar la junta, i tot i que hi haurà candidatures de moment no són oficials.

Pep Artigas que porta 10 anys com a president de la penya, explica que no es presentarà per continuar ja que ell creu en la renovació per donar una nova empenta a l’entitat.

El darrer dia per presentar la candidatura i els avals corresponents és el dia 11 de desembre .