La Penya Barça s’aferra a la possibilitat que avui al vespre hi hagi el miracle que mantingui viu l’equip a la Champions

Si són seguidors de l’actualitat esportiva, sabrán que els blaugranes estan virtualment eliminats d’Europa. Però, és cert, l’eliminació no és matemàtica, i per tant hi ha unes mínimes opcions que permetrien al Barça continuar viu a Europa. De fet, hauran d’estar molt pendents del que faci l’Inter, que juga abans a casa contra el Viktoria Pilsen. Tenint en compte la poca capacitat competitiva que han demostrat els txecs –zero punts en quatre partits– hi ha pocs motius per a l’esperança.

El miracle del Barça per mantenir-se a la Champions passa perquè avui, en la penúltima jornada, els italians no guanyin a casa contra l’últim del grup i els de Xavi sí que ho facin contra el tot poderós Bayern de Munich.

En cas que tot això es complís, el Barça encara necessitaria que aquest guió es tornés a repetir en l’última jornada. Així, i només així, el Barça superaria la fase de grups. Complicat? Molt. Però hi ha ànims renovats al vestidor blaugrana. Amb la calculadora a la mà, queda palès que només un miracle pot esvair el fantasma d’una nova Europa League al Camp Nou.

En aquests miracles hi confien des de la Penya blaugrana d’Arenys de Munt.  Miquel Lladó Umbert, que n’és el president, s’agafa al clau roent que suposa la mínima possibilitat de seguir a la Champions, però espera que el Barça guanyi encara que ja no tingui cap possibilitat de classificar-se i que no faci “el mec” contra el Bayern de Munic. Si el Barça acaba jugant l’Europa League pensa que és una competició digna i que s’ha de fer el possible per guanyar-la.