La Penya Barça no podrà oferir el primer partit de la represa de la Lliga al Mercat perquè no esta higienitzat

Demà dissabte torna a jugar el F.C Barcelona contra el Mallorca, però la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt no el podrà oferir amb la pantalla del Mercat Municipal com feien darrerament. El president de la penya, Jaume Rossell, explica que no podrà ser possible ja que l’Ajuntament no ha pogut higienitzar l’espai perquè s’hi puguin realitzar trobades de persones. Des de la Penya ho tenien tot a punt per poder tornar a retransmetre els partits des del Mercat Municipal, però diuen que es troben amb aquest entrebanc aliè a la pròpia Penya i vinculat a les normes establertes en l’estat d’alarma.

Des de l’ajuntament, el regidor d’espai públic, Àngel Castillo, comenta que per raons de temps encara no han pogut desinfectar els equipaments municipals. Castillo explica fa tot just una setmana que es permet l’obertura dels espais municipals i han donat prioritat a condicionar aquells equipaments més necessaris com l’Oficina d’Atenció a la Vila.

De totes maneres, Castillo apunta que de cara a la propera setmana es procedirà a la desinfecció dels edificis municipals.