La patinadora Neus Romo s’ha classificat al Campionat de Catalunya benjamí i Lorena Cantillo s’ha classificat pel Campionat Catalunya Federació

La patinadora de l’equip de categories més petita del Club Patinatge d’Arenys de Munt, Neus Romo, ha iniciat la temporada al Campionat de Barcelona Benjamí.

Pel que fa a la part artística del disc llarg de la patinadora cal destacar la gran posta en escena representant una ballarina de caixa de música el qual ha defensat de manera molt el•elegant. En la part tècnica ha demostrat una gran agilitat en els salts combinats i en piruetes altes i baixes, encara que ha tingut una petita imprecisió en una d’aquestes piruetes.

Finalment la patinadora ha aconseguit pujar al tercer esglaó del podi aconseguint així una plaça al Campionat de Catalunya. Ho explica el president del Club, Josep Pi.

I també aquest cap de setmana, la patinadora del Club Patinatge d’Arenys de Munt Lorena Cantillo, ha disputat el Campionat de Barcelona Aleví A on han participat 30 patinadores i ha tornat a realitzar un bon programa Llarg obtenint la 15a posició.

D’aquesta manera, la patinadora ha obtingut una plaça al Campionat Catalunya Federació en el seu primer any competint en la Territorial de Barcelona.

Des del Club Patinatge Arenys de Munt feliciten a les dues patinadores pels resultats i auguren un gran futur per endavant.