La patinadora arenyenca Mireia Martínez ha estat seleccionada per la Federació Espanyola per disputar el Campionat d’Europa

El patinatge arenyenc està d’enhorabona i és que el C.P.A. Arenys de Munt s’ha classificat  pel Campionat d’Europa 2022 portant el nom d’Arenys de Munt a nivell internacional.

Després de tant sols 2 anys competint en la modalitat d’INLINE la patinadora Mireia Martinez després de demostrar un gran nivell al Campionat d’Espanya ha estat seleccionada per la Federació Espanyola de Patinatge per competir al CAMPIONAT D’EUROPA 2022. L’equip tècnic i la patinadora han treballat de manera rigorosa i han aconseguit amb èxit l’objectiu de la temporada 2022.

Una gran fita aconseguida en un club situat en un  poble de tant sols 9.000 habitants i un orgull poder portar el nom d’arenys de Munt a un Campionat Interacional de la World Skate. La patinadora juntament amb el seu equip es prepararan durant tot l’estiu i a principis de setembre agafaran les maletes per emprendre la nova aventura cap el Campionat Europa 2022.

Hem pogut parlar amb Mireia Martínez.