La nova cap de llista del PSC, Vanessa Muñoz, vol que la política municipal representi a tothom.

Al darrer programa del parlem del Poble de la ràdio va ser el torn del PSC i per primer cop va participar la nova cap de llista per les properes eleccions, Vanessa Muñoz.

D’entrada es va presentar i va dir que ella no vol ser l’alcaldessa d’Arenys de Munt, sinó fer d’alcaldessa i a més ser la primera dona alcaldessa del poble.

També va expressar el seu desig de fer una política municipal que representi a tothom, i que sigui quin siguin els resultats de les eleccions municipals,  el seu objectiu és “estendre ponts”.

Al programa es va parlar també del pressupost municipal i l’actual regidora del PSC, Àngels Castillo, va dir que 75 mil euros per la tercera fase de les obres de la riera és molt poc.

També es va parlar del futur Centre Cívic. Àngels Castillo va comentar que el seu partit no hagués posat en marxa aquesta gran obre sense abans fer un procés participatiu amb les entitats i empreses del poble i amb tothom que hi estigués interessat.

Parlant de consultes, Vanessa Muñoz, va dir que el pont de la riera s’ha de mantenir ja que en un procés participatiu, els vilatans van decidir en un 60% de mantenir-lo, i això s’ha de respectar.

Sobre el pressupost municipal del 2019, Vanessa Muñoz, va dir que si entren a govern miraran de que aquest sigui més equitatiu. Si voleu escoltar el programa sencer ho podeu fer a través del web de la ràdio a la carta.