La normalitat torna a les Festes del Remei, amb un programa ampli, variat i per a tots els públics

La setmana vinent és Setmana Santa, amb els dies forts i festius el divendres sant, dia 15 i dilluns de Pasqua, el dia 18. I el cap de setmana següent Arenys de Munt bullirà d’activitat cultural, festiva i lúdica, perquè al nostre poble, la setmana després de Pasqua arriba la festa major petita, les festes del Remei. S’ha preparat un programa d’actes intens, complet i per a tots els públics, grans i petits. Una festa del Remei que s’allargarà des del divendres 22 d’abril i fins al maig. I això vol dir que les festes del Remei cauen en plena Diada de Sant Jordi, un dia ja de per si intens culturalment parlant, que enguany s’escau en dissabte i això el fa encara més propici a l’organització d’activitats. Abel Coll, regidor de Festes ha explicat que el divendres 22, per encetar el Remei, hi haurà Les històries del Fum Fum Fum dels Eskakejats, on hi intervindran en Peyu i en Cesc Casanovas com a plats forts. Després es farà festa disco a la carpa de Can jalpí, que es torna a muntar després de l’èxit i la bona acollida que va tenir la que es va muntar al mateix indret per Sant Martí.

El dia 23 es farà la Diada de Sant Jordi al matí i a la tarda el Birràrium al pati de l’escola Sant Martí. A la nit es farà a la carpa la Nit Jove, amb Zàping Catalonia, Vizuri i el DJ Badabronx.

 

 

 

 

 

 

Diumenge 24 hi haurà l’Ofici del Remei a l’església, un concert d’Amunt Jazz band, i a la tarda l’escenificació de la divertida llegenda de Sant Jordi al Centre Moral. Al vespre, a la sala Municipal, hi haurà monòlegs amb Mayte Carreras i la Jaula de las Locas.

 

 

 

 

 

Dilluns 25 és festa al poble i es faran activitats infantils, amb un taller infantil al matí i  una obra de teatre familiar a la tarda, Joc de Cadires. La setmana següent, concretament dissabte dia 30 a la tarda, els geganters organitzen la trobada de gegants d’homenatge a Pere Ràfols. I el dia 8 de maig es fa la Diada de cant coral.