La noia que s’està rumiant ser cap de llista del PP té por de ser agredida o insultada si accepta aquest repte

L’actual regidor del PP a Arenys de Munt va assistir divendres al Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt i va comentar que, de moment, no tenen cap de llista per a les properes Eleccions Municipals.

Ramon Planas va afirmar que la voluntat és que el seu relleu al capdavant del PP l’agafi una noia jove, que ara mateix treballa i estudia, i que està valorant si accepta el repte i si veu clar la manera de compaginar la seva activitat personal i laboral amb les obligacions del càrrec de regidora.

Però va anar un pas més enllà. El portaveu del PP va afirmar que aquesta noia també té por de que, si finalment accepta ser la cap de llista del PP, sigui víctima d’insults o agressions a les seves propietats. Així ho afirmava Ramon Planas.

Ramon Planas va retreure als diferents partits polítics independentistes del consistori que mai hagin condemnat aquests atacs.

Ramon Planas si que a no es presentarà passi el que passi, i ha afirmat amb rotunditat que ell no es presentarà fins i tot en el cas que ell sigui la única opció que tingui el PP per fer una llista. Al mateix temps, però, afirma que no veu factible que s’acabi fent una llista fantasma, on tots els noms siguin persones de fora del municipi

Ramon Planas va explicar que la seva tasca política futura se centrarà en donar suport als grups municipals del PP de la comarca que ho requereixin, i que mantindrà les seves atribucions com a President del PP a Arenys de Munt.