La Nit Bruixa de pintura ràpida d’Arenys de Munt tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol

Serà a partir de les 10 del vespre a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie i està organitzada per l’Associació Amics x l’Art del Maresme.

La inscripció és gratuïta i poden participar-hi tots els artistes que ho desitgin amb una sola obra. Aquesta es podrà realitzar amb qualsevol tècnica o procediment i total llibertat de tendències o estils artístics.

Les obres realitzades s’hauran de lliurar fins a les 2 de la matinada i hauran d’anar signades per l’autor i muntades en un bastidor o suport rígid que es pugui penjar, i no es podran presentar emmarcades. En parla Roser Soms, de l’Associació.

Roser Soms ha destacat l’alt nivell de les obres, ja que estan pintades pels millors artistes de Catalunya en la modalitat de Pintura ràpida.

Els guanyadors rebran com a primer premi 600 euros gentilesa de Natural Marcs BCN, el segon 400 euros de l’ajuntament, el tercer premi de 350 euros procedeixen d’un particular i el quart premi de 200 euros són gentilesa de la Ferreteria Arenys.

També hi ha un premi especial de 200 euros per a la millor obra no premiada d’un soci d’Amics per l’Art del Maresme, organitzadors de la Nit Bruixa. I la Unió de Botiguers patrocina amb 100 euros els obsequis als participants menors de 16 anys.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge dia 11 d’agost a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala d’Exposicions Mercè. Les obres restaran exposades des del dia 28 a la tarda fins al diumenge 11 d’agost.