La nevada d’avui a Arenys de Munt no ha produït cap incidència destacable a la via pública

Així ho ha confirmat el regidor d’Espai públic i Seguretat Àngel Castillo. El regidor ha explicat que els serveis d’emergència s’han activat a les 5 del matí per salar les carreteres i les urbanitzacions, per tal d’evitar la concentració de neu i la formació de gel a les calçades.

Cap a mig matí, s’ha desactivat la fase d’alerta ja que la neu ha començat a convertir-se en pluja, i ja no s’espera que torni a nevar.

Això sí, a l’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt no s’han fet classes amb normalitat. Ja ahir a la tarda van rebre un avís sobre que el transport que porta els alumnes de Sant Iscle a l’Institut quedava suspès.

El director de l’Institut, Joan Duran, ha explicat que la meitat de professors no han pogut venir i que tampoc hi ha anat ni una quarta part de l’alumnat, motiu pel qual finalment no s’han fet classes.

A l’escola Sobirans, tot i faltar molts alumnes, aquest dia l’estan gaudint a l’exterior, amb la neu i a l’Escola Sant Martí també s’estan fent classes amb certa normalitat, tot i que han faltat alumnes i també alguns mestres que no han pogut venir a l’escola per ser de fora.

I l’Escola Bressol La Petjada està funcionant amb tota normalitat . Tot i que alguns nens han faltat, els mestres sí que hi han assistit tots.