La música i els productes de proximitat seran els protagonistes del SonaGust i la Fira Producte d’Arenys

Els dos actes es faran al Mercat Municipal aquest diumenge. La Fira Producte d’Arenys començarà a les 11 del matí i el concert serà a les 12 del migdia amb taquilla inversa.

El projecte “Producte d’Arenys” és una iniciativa dels ajuntaments dels dos Arenys que pretén potenciar els negocis i projectes dels productes de proximitat del territori i recuperar l’esperit d’origen. L’activitat es compagina amb el cicle de música SonaGust i per això participaran els Masnou Orleans.

El regidor de promoció econòmica, Josep Sánchez, explica que és una bona manera de promocionar la marca Producte d’Arenys, barrejant el producte de proximitat amb la música.

 

Armats amb trompetes, saxo, banjo, contrabaix i altres instruments de percussió, fan versions d’alguns dels estàndards de jazz més populars que han passat a la història a través de Duke Ellington, Ella Fitzgerald o Louis Armstrong.

La Masnou Orleans està formada per diversos artistes procedents de tot arreu del globus, establerts al Masnou i a altres pobles del Maresme.

Andrea Martinez, de la banda, explica que van començar al 2014 quan es van unir un grup d’amics amb passió per la música de Nova Orleans de principis del segle passat.

Concretament aquest diumenge oferiran peces de jazz antic de Duke Ellington, i de Jelly Roll Morton entre d’altres.