La moció presentada pel PSC per exigir a la Generalitat l’abonament del deute pendent de les escoles bressol, no va prosperar

La regidora socialista Àngels Castillo, va explicar que actualment són els ajuntaments, la Diputació i les famílies qui es fan càrrec de cost.

El regidor de la Cup, Josep Manel Ximenis, va ser molt contundent amb la seva resposta i va dir que tot i que té bona relació amb la regidora, va acusar al seu partit de ser responsable del que passa a Catalunya. Una moció que troba inoportuna quan actualment no tenim govern autonòmic, va dir.

La regidora d’Esquerra, Tònia Vila, també va parlar de la intervenció de la Generalitat, i va dir que votarien en contra de totes les mocions que presenti el PSC.

I el regidor del PDeCAT, Marc Tarrés, també va dir que votarien en contra de totes les mocions que presentes el PSC, mentre es mantingui el 155 i mentre hi hagi presos politics.

Com a resposta, la regidora del PSC, Àngels Castillo, va dir que respectava als regidors però que estaven barrejant coses. I en concret li va dir al regidor de la Cup que les seves paraules havien estat “burlesques i plenes d’odi”.

La moció sols va rebre el suport del PP. ERC, PDeCAT i la Cup van votar en contra.