La incertesa en l’obertura de fronteres va provocar que el govern cancel·lés el Festival de Música Mediterrània

El Festival de música Mediterrània al Castell Jalpí finalment no es va fer al no poder garantir la presència del grup musical contractat.

La proposta estava prevista pel 2 d’agost però a finals de juny s’havia de confirmar que el grup tunisià Yasser Jradi podia viatjar fins a Arenys de Munt. En aquell moment les fronteres estaven tancades als viatgers dels països fora de l’espai de lliure circulació Schengen i es va decidir que el més raonable era cancel·lar el concert. Així ho explica la regidora de Cultura, Tònia Vila.

El que sí que s’han pogut celebrar són les propostes del cicle “Gaudim de l’estiu a la fresca”. Des de l’Ajuntament van tenir clar que era apropiat i necessari tirar endavant aquest cicle que tant ha ajudat al col·lectiu cultural i de restauració del poble. Tònia Vila valora de manera positiva la resposta de la gent.

Aquest proper cap de setmana serà l’últim d’aquest cicle i, si la meteorologia ho permet, divendres podrem escoltar música en directe davant el Forn de Dalt, dissabte a la Plaça de l’Església tocaran Acústing i diumenge serà el torn de Tangerine Trio, també a plaça.