La gent del Maresme pot participar al concurs d’Instagram que busca la millor imatge promocional amb la natura com a protagonista

Atenció a tots els que us agradi fer fotos i penjar-les a Instagram. El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha engegat un  concurs d’Instagram de temàtica natural #naturamaresme2021. L’objectiu és donar a conèixer els atractius patrimonials naturals i paisatgístics del Maresme a través de les fotografies dels propis habitants, que són els més experts en els seus territoris. El concurs està obert a totes les persones de 16 anys o més. Per participar cal tenir un perfil públic a Instagram i publicar una fotografia pròpia d’un recurs natural, paisatgístic, arquitectònic, cultural present als entorns naturals de la comarca. A la publicació caldrà afegir els hashtags #naturamaresme2021, #turismemaresme, #costabcnmaresme i #somdemaridemunt i mencionar el compte @costabcnmaresme a la publicación i ser-ne seguidor.

El concurs va començar el 5 de març i acaba el 4 d’abril, ambdós inclosos. No s’admetran al concurs fotografies publicades i etiquetades fora d’aquest període. Es limita la participació a un màxim de tres fotografies per persona. Les imatges han de ser originals i inèdites sense haver estat mai presentades ni premiades en cap altre concurs ni en edicions anteriors de concursos organitzats pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Les fotos que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital o telèfon mòbil. És important que el participant tingui en compte que a banda de penjar la fotografia al perfil d’Instagram, la tingui desada en alta resolució perquè en cas de ser guanyador/a se li demanarà en aquest format.

I hi haurà Premis, perquè s’escolliran un total de 3 fotografies que seran premiades. Les fotos guanyadores serviran per a fer difusió i promoció de la destinació a través dels diferents suports del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional. Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge privat per Instagram des del perfil @costabcnmaresme. Els perfils finalistes i el perfil guanyador també es faran públics al web i a les xarxes socials del Consorci. El jurat estarà format pel personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional. El veredicte final es publicarà entre el 12 i el 16 d’abril de 2021. I a part d’aquest reconeixement, de veure una foto teva que serveix de reclam turístic del Maresme arreu del món, hi ha també premis més materials. Qui quedi en tercer lloc rebrà la Guia de la iaia del Maresme, buff i xapa. El segon Premi guanyarà un Perfum del Maresme i una samarreta del camí de sant Jaume. I qui hagi fet la millor foto ho rebrà tot, les 3 coses, o sigui el perfum del Maresme, la guia, buff i xapa de la iaia del Maresme i la samarreta del camí de Sant Jaume.

Coneguem més detalls de la intenció que té el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme amb aquest concurs, saludant al president del Consorci, Joaquim Arnó Porras