La Generalitat i el govern espanyol han signat un conveni per destinar 37 MEUR als municipis que van patir desperfectes pel temporal Gloria del gener. D’aquests, Arenys de Munt no rebrà cap subvenció

L’alcalde, Josep Sánchez, ha explicat que han demanat ajuts tan a la Generalitat com al govern Espanyol per arreglar els escocells de la riera, però els dos governs han prioritzat altres poblacions que van patir més desperfectes a causa temporal.

Tot i així, l’ajuntament s’ha fet càrrec d’arreglar els escocells i alhora destinarà una partida del pressupost del 2021 per buscar una solució definitiva davant els canvis meteorològics.

L’alcalde avança que el pressupost de l’any vinent també contempla fer la rotonda de l’entrada al poble, la urbanització del tercer tram de la riera, equipaments municipals com l’edifici de GUSAM, mesures de suport al comerç i a la promoció, i també destinades a l’acció social.

Recordem que el pressupost del 2021 està previst portar-lo al ple del mes de gener i finalment serà de més de 13 milions d’euros, un increment del 50% respecte al pressupost d’aquest any.