La Generalitat es mostra favorable a una ampliació del servei de bus a l’Hospital de Mataró, que podria ser realitat abans d’acabar l’any

El Departament de Territori de la Generalitat s’ha mostrat disposat a parlar de l’ampliació del servei de bus entre els dos Arenys cap a l’Hospital de Mataró. Divendres hi va haver una reunió entre representants dels dos ajuntaments i del Departament i la sensació dels representants municipals va ser bona, ja que el Departament s’ha mostrat disposat a parlar de l’ampliació del servei, amb més franges al matí i amb nous viatges a les tardes. I a la reunió s’hi van donar dades d’usuaris del servei de bus, i la notícia és que s’han doblat els usuaris respecte a les darreres dades que es coneixien. La línia d’autobús a l’hospital de Mataró ha doblat el nombre de persones usuàries de les 25 al dia, a les 50 respecte l’any passat. Això referma el convenciment de l’Ajuntament que cal ampliar franges horàries. Confien que la demanda que creixerà en la mesura que s’ofereixin més serveis.

Després de la reunió amb Trasports de la Generalitat de Catalunya, se’n farà una altra a mitjans de juny per fer-hi arribar els resultats de l’enquesta i plantejar millores en el servei que demanen les persones usuàries. El regidor Àngel Castillo Vallcorba ha explicat que la voluntat de la Generalitat és parlar de l’ampliació, però que no serà una cosa immediata. És optimista i planteja que potser podrà fer-se abans de final d’any.