La fotògrafa llavanerenca Anna Sosa exposa a Arenys de Munt i imparteix un curs fotogràfic

A partir de demà es farà aquí a Arenys de Munt un taller fotogràfic a càrrec d’Anna Sosa, una fotògrafa que també exposarà les seves obres aquest cap de setmana i el següent a la Sala d’Exposicions. Tot plegat porta per nom “En trànsit per la fotografia”. Anna Sosa és llicenciada en comunicació i audiovisuals i amb un postgrau de comunicació digital i ha volgut anar un pas més enllà de les seves xarxes socials on comparteix fotografies, i ara exposarà a Arenys de Munt, a la vegada que ofereix un taller. Al programa El cafè del Matí va explicar el procés que l’ha portat a dedicar-se a la imatge i la fotografia

Pel que fa a l’exposició, Anna Sosa ha comentat que tot plegat va sorgir arran de la seva participació al programa País quilòmetre zero de La Xarxa i amb l’incentiu d’un amic músic que la va engrescar.

Aquesta vegada a Arenys de Munt no hi ha música en directe, sinó que sols hi haurà les imatges. L’Exposició s’inaugura el divendres dia 15, demà passat, a les set del vespre. I es podrà visitar els dies 15, 16 , 17, 22, 23 i 24 d’octubre. Els divendres de 6 a 8 del vespre i dissabtes i diumenges d’11 a 1 del migdia i de 6 a 8 del vespre. I el taller es fa els dies 14, 19, 21 i 26 d’octubre de 6 a 8 del vespre. Les inscripcions es poden fer al correu jlloret@ademunt.cat o bé trucant al telèfon 93 793 79 85.