La Fiscalia de Barcelona ha decretat que el tweet on es demanava bombardejar i demolir Arenys de Munt  no incita a l’odi

La piulada es va fer el desembre del 2016 i el govern d’Arenys de Munt ho va denunciar per entendre que aquesta opinió difosa per les xarxes era una manca de respecte cap a la vila i podia incitar a la confrontació. Un any i mig després de la denúncia, la Fiscalia de Barcelona n’ha arxivat les investigacions

Per a l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, aquest és un cas més que demostra la tendència de la Fiscalia a arxivar les denúncies presentades per catalanofòbia i lamenta la seva manca de neutralitat.

Rabasseda recorda, per exemple, que la policia espanyola va detenir a Premià de Dalt un jove per amenaçar per les xarxes socials dos diputats de Ciutadans.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt també ha presentat recentment davant els Mossos d’Esquadra la denúncia pels danys en els suports per a l’enllumenat de Nadal de la Riera i a la façana de la casa consistorial  provocats pels actes en que es van retirar els llaços grocs.