La fira de la cirera d’en Roca i la trobada de puntaires han estat un èxit de participació tant de productors com de visitants

Com cada any per Sant Joan hem celebrat a Arenys de Munt la Fira de la Cirera d’en Roca, que aquest any a arribat a la seva 20a edició, i la 26a trobada de puntaires que ha comptat amb el màxim de participants, 300 puntaires.

Hi han participat 11 productors de cireres d’en Roca, la qual cosa suposa un record de participació en aquest aspecte. Tots han coincidit en que enguany el temps ha acompanyat i s’ha aconseguit una bona collita. Escoltem a Anna Roldán, Fredi Planas i Lluis Fidel.

Fotos: Ramon Pujol

La presidenta de l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt, Montserrat Casademunt, fa una valoració positiva en quan a participació, i creu que és interessant celebrar la trobada conjuntament amb la fira de la cirera.

Per la seva part, l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, creu que aquesta fira ajuda a posar en valor el producte de proximitat, i dinamitzar el comerç local.

A la jornada també hi va assistir Oriol Anson Fradera, director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, qui destaca la importància de les fires per promocionar els productes locals, i afegeix que ha trobat molt bones les cireres d’en Roca.