La Festa Major ha comptat amb molt de públic en quasi totes les seves propostes

El pregó va ser el punt de sortida de la Festa Major d’Arenys de Munt. Aquest any va ser a càrrec de Ràdio Arenys de Munt i de l’Aula de Música que celebren aniversari.

A més del pregó, es va fer el correfoc, l’espectacle Cabareta i nit de versions. Dissabte va haver concerts, cercavila de gegants, el correbars amb la nit jove i teatre.

 

 

 

 

La regidora de festes, Tònia Vila, ha fet una valoració molt positiva pel que fa a la participació en les diverses activitats i ha volgut remarcar el joc de construcció, La Città Infinita, que va ser un èxit absolut.

 

 

 

Els actes van continuar diumenge amb els actes més tradicionals, com l’ofici, la Mostra de Relleno, o el concert i ball amb La Selvatana.

 

 

 

 

 

Una trentena de Martins i Martines van rebre el tradicional homenatge, i com a novetat els gegants van poder entrar a l’interior de l’església.

La regidora també ha valorat positivament les dues propostes familiars que es van fer ahir dilluns ; l’espectacle de Sim Salabim i Rhümia van omplir la Sala Gran del centre Moral i la Sala Municipal.