La Festa Major de Sant Martí d’Arenys de Munt arriba carregada d’actes

Avui l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt celebra un berenar republicà. Serà a les 7 de la tarda a la Sala Municipal. La portaveu de l’ANC, Imma Moratalla, explica que amb aquest berenar volen agrair la col·laboració dels veïns en tots els actes celebrats enguany.

I demà es celebrarà la 39a edició del Cros dels Arenys que es farà a partir de les 10 del matí al parc de Can Jalpí d’Arenys de Munt. Aquesta serà la segona prova oficial del Circuit Maresmenc, essent-ne prova oficial també de la Federació Catalana d’Atletisme. La regidora d’esports, Marta de la Iglesia, fa una crida a la participació.

Ja diumenge al migdia es farà la Ruta Domènec Perramon amb sortida a 2/4 de 12 del migdia, des de la plaça de l’Església. La Regidora de Cultura, Tonia Vila, explica que el que es pretén amb aquesta ruta és donar a conèixer la figura de Domènec Perramon. Per això es visitaran diversos llocs del poble relacionats amb el poeta i es llegiran alguns dels seus textos.

També diumenge, la companyia Txotitelles oferirà l’espectacle de titelles “El Cotó”. Serà a les 12 del migdia a la Sala Corrioles del Centre Moral. Esther Cabassés, de la companyia, explica que l’espectacle gira entorn d’en Cotó, un conill que està disgustat perquè té una orella caiguda i decideix marxar a buscar una solució.

A les 6 de la tarda a la sala Municipal es farà un recital de dansa de Festa Major amb les seccions infantils i juvenils de l’Esbart Dansaire del centre Moral i l’Esbart Manresà. En parla el director de l’Esbart, Carles Marpons,

I el mateix diumenge a les 9 del vespre tindrà lloc un taller per aprendre a ballar la dansa d’Arenys de Munt. Es tracta d’un assaig per adults i es farà a la Sala Corrioles del Centre Moral.