La Festa Major d’Arenys de Munt coincideix precisament amb les eleccions generals de diumenge

En aquesta ocasió només hi haurà dos col·legits electorals per anar a votar, la sala municipal i l’edifici del Mercat. D’Arenys de Munt tots els partits politics amb representació a l’ajuntament es presenten a nivell estatal: ERC, Junts per Catalunya, el PSC i la CUP, que per primera vegada es presenta a unes eleccions generals. Un cop constituïdes les taules, s’ obriran les portes des de les 9 del matí fins les 8 del vespre i tot seguit es procedirà a l’escrutini públic dels vots al Congrés i al Senat.

Els resultats d’Arenys de Munt els donarem a conèixer a través del web de Ràdio Arenys de Munt i a l’informatiu de dimarts farem valoració amb tots els grups politics locals.

I per dissabte, dia de reflexió, l’ANC d’Arenys de Munt farà una trobada a la plaça de l’Església. L’assemblea s’ha afegit a aquest acte organitzat per Tsunami Democràtic a tot Catalunya.Teresa Parera de l’ANC, explica que al ser dia de reflexió no es poden fer grans actes i per això s’han afegit a aquesta trobada que han anomenat “Taller de reflexió trascendental”. Serà a 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça.

D’altra banda, també s’ha creat una caixa de resistència per ajudar els joves que es troben acampats a la Plaça Universitat de Barcelona.

Tal i com explicava Teresa Parera, es poden fer aportacions el mateix dissabte a la trobada, o passant per la llibreria el Boli Blau o per Finques Framis.