La familia de la Mireia ja ha donat a la Vall d’Hebron els prop de 9.000€ recollits a Arenys de Munt

L’equip mèdic d’Oncologia infantil de la Vall d’Hebron ja ha rebut el taló amb els 8.926€ que es van recollir a Arenys de Munt durant la segona jornada contra la leucèmia infantil, que es fa en record de la Mireia, una nena de 10 anyets que va morir l’any 2021 a causa de la malaltia.

Els pares i el germà de la Mireia van anar fins a la Vall d’Hebron a fer entrega dels diners per ajudar en la millora de la qualitat de vida dels pacients i familiars, ja que la recaptació es destinarà a la investigació i a fer més amable i acollidora la planta d’oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron, a través del projecte “realitat millorada”. La mare de la Mireia, Paqui Sánchez, ha explicat que encara segueixen recollint diners de persones que encara els fan aportacions, i ja van posant-ho a una guardiola per a la tercera jornada solidària que es farà l’any vinent. També ha comentat que el dia de Sant Jordi posaran a plaça una parada per vendre roses i libres “Mireia, l’estrella que més brilla”, i seguir recaptant diners per la causa.

A l’acte d’entrega també hi van assistir l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez Camps, i la regidora d’Acció Social, Montse Batista i Alsina.