La façana de l’ajuntament llueix la lona de la campanya Republiquem

La gran majoria dels 786 ajuntaments catalans adherits a l’Associació de Municipis per la Independència, com ara Arenys de Munt, llueixen la lona de la campanya Republiquem, com a homenatge al Referèndum.

A més de la pancarta també es demanava llegir el manifest: Compromís amb la República Catalana. Una clara mostra de fer palès el compromís dels alcaldes i alcaldesses amb el resultat i el mandat que va sortir de les urnes l’1 d’octubre.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, explica que tot plegat és per mostrar que es vol un país millor, democràtic i lliure.

L’alcalde recorda l’aturada general de país, d’ara fa un any, en que molta gent d’Arenys de Munt hi va participar massivament. L’ajuntament i tots els serveis municipals i escoles van tancar. Entitats i comerços també es van afegir.

En aquest sentit, avui, col·lectius, entitats i partits polítics de l’Alt Maresme convoquen una gran marxa groga des de Pineda i fins a Calella.

La convocatòria és a 2/4 de 8 a la Plaça de l’Ajuntament de Pineda d’on sortirà la marxa groga per finalitzar a la Plaça Catalunya de Calella.

L’objectiu és mobilitzar tota la gent que aquells dies van sortir a defensar els seus pobles i a denunciar la violència de l’1 d’octubre.