La Diputada i escriptora Jenn Díaz valora les accions feministes que impulsa el govern d’Arenys de Munt

Esquerra Republicana va organitzar un acte dissabte al matí a la Plaça de la República Catalana. Hi va assistir Jenn Diaz Ruiz per parlar de feminismes. Jenn Díaz Ruiz és una escriptora i política catalana, diputada al Parlament de Catalunya. La va convidar el partit per parlar de feminismes. Va ser la regidora d’Igualtat i LGTBI, M. Àngels Gros Argelés qui va presentar la convidada i va parlar amb ella en un format d’entrevista. Des de la ràdio també hi vam parlar. Jenn Díaz va destacar el lema que va llegir justa  l’entrada del poble, on Arenys de Munt s’autodefineix com a municipi lliure, inclusiu i de pau. Va parlar de l’empoderament de la societat, que està deixant de ser tutelada per les administracions i institucions.

La Diputada va dir que en qüestió de feminisme s’ha avançat molt, i que la societat està molt millor que fa uns anys en alguns aspectes, però n’hi ha d’altres on cal posar-se les piles per no acabar retrocedint en drets i llibertats. És optimista perquè veu fort el moviment feminista

I Jenn Díaz Ruiz també va fer recaure part del pes d’aquesta transformació al Govern català, però posant de relleu les passes que ja s’han fet des de la màxima institució del país.

Després de l’acte pròpiament dit es va fer un pica-pica entre tots els assistents.