Per segon any es va fer una ofrena floral als “Defensors de Catalunya”

Va ser el primer acte que es va fer a Arenys de Munt amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Posteriorment, a la plaça de l’església, es va fer la tradicional hissada de la senyera al campanar i la interpretació del Cant de la Senyera.

Tot seguit l’alcalde va llegir el Manifest Institucional. Aquest ha estat consensuat per 11 dels 13 regidors de l’ajuntament i entre d’altres demana la llibertat dels politics catalans que són a presó i a l’exili. Escoltem una part del manifest.

La portaveu de l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt, Imma Moratalla, també va llegir el manifest de l’entitat que demana que es compleixi amb el mandat democràtic de l’1 d’octubre.

Tot seguit es va cantar l’Himne dels Segadors, i en acabat es van ballar sardanes amb la Cobla La Flama de Farners.

L’alcalde Joan Rabasseda, també va comentar a la ràdio que cada vegada hi ha més persones que volen la república catalana, pels fets injustos del govern espanyol.

També el regidor del PDeCAT, Lluis Campasol, va comentar que la Diada d’aquest any és molt diferent per la repressió de l’Estat Espanyol.

I el regidor de la CUP, Josep Manel Ximenis, va dir que aquesta Diada reivindicativa és molt especial pel fet injust de tenir presos politics i per què ja s’ha vist que continua vigent l’extrema dreta espanyola.

Com és tradició també ahir es va fer el lliurament d’un obsequi a la puntaire de més edat d’Arenys de Munt que va ser per Teresa Crusat. Es va mostrar molt contenta de rebre aquest obsequi.

També va tenir lloc la fira d’artesania amb la participació de les puntaires i parades d’entitats i partits politics d’Arenys de Munt.