La deixalleria ja obre també als particulars

A partir d’aquest dissabte la deixalleria d’Arenys de Munt estarà oberta també per tots aquells usuaris particulars que necessiten gestionar els residus del seu domicili, facilitant d’aquesta manera el camí de retorn a la normalitat però sense posar en perill la davallada de casos d’infecció de la nostra població. Per aquest motiu, l’accés a la deixalleria s’haurà de fer seguint un determinat protocol que pot variar en funció de l’evolució de la pandèmia. El regidor de medi ambient, Jordi Maimí, explica que únicament s’accedirà a la deixalleria amb cita prèvia i demana que es porti de manera ordenada el material que es vol reciclar.

Es pot demanar dia i hora trucant a la deixalleria al telèfon 93.793.89.85 en horari d’obertura. De dilluns a dissabte, de 9 a 1 del matí i de 4 a 6 de la tarda i els diumenges de 10 del matí a dues. L’accés a la deixalleria serà com a màxim de dos vehicles simultàniament, el que pot suposar que s’hagi d’esperar el torn a fora de la deixalleria fins la indicació de l’encarregat de la instal·lació i s’hauran d’anar degudament equipats amb elements de protecció i hauran de guardar les distàncies de seguretat dins del vehicle.

D’altra banda, recordem que per recollir trastos vells tenim el servei d’Arca del Maresme, que recull a domicili de manera gratuïta i també amb cita prèvia. El servei de recollida a particulars es fa els dimarts i prèviament s’ha de trucar al 900 402 033.