La decisió d’eliminar el servei de pediatria a Arenys de Munt és temporal, i es deu a la decisió de destinar els recursos sanitaris a la lluita contra la COVID-19

La regidora de salut de l’ajuntament d’Arenys de Munt i l’alcalde s’han reunit amb la responsable del Departament de Salut per parlar del servei de pediatria.

Recordem que ara per ara al CAP d’Arenys de Munt no tenim pediatra i això ha generat el malestar de pares i mares, que s’han de desplaçar al CAP d’Arenys de Mar.

La regidora Maria Àngels Gros explica que en aquesta reunió, que es va fer de manera telemàtica, la directora de Barcelonès Nord i Maresme els va assegurar que la decisió d’eliminar el servei de pediatria a Arenys de Munt és temporal, i que es deu a la decisió de destinar els recursos sanitaris a la lluita contra la COVID-19.

Maria Àngels Gros ha volgut transmetre que treballaran per recuperar el servei de pediatria, al igual que ho van fer per recuperar el servei de tardes al CAP.

Recordem que, mentrestant, us podeu adreçar al CAP i us donaran hora pel pediatra a Arenys de Mar o trucar al 93 326 89 01.