La CUP va venir divendres passat al Parlem del Poble per repassar l’actualitat municipal

Van assistir als estudis centrals d’aquesta casa els dos regidors, Raquel Serrat Suñé i Guiu Muns Roura. Primer de tot van comentar que cada vegada estan més adaptats al dia a dia de l’Ajuntament, fet que facilita i alleugera la seva tasca. Va ser una manera de contestar les declaracions que han fet els dos partits a la oposició recentment. Tant PSC com Junts x Arenys de Munt afirmen que el govern s’està prenent amb massa calma l’inici d’aquest mandat.

Guiu Muns va afirmar que han notat un cert canvi de comportament en els grups de l’oposició, sobretot de Junts. Muns assegura que el relleu en la cara visible de la formació ha suposat també un canvi en l’estratègia política.

A partir d’aquí es van tractar qüestions d’actualitat municipal com el recent “naixement” del PAM, el Pla d’Actuació Municipal. Els dos regidors coincidien en que ha estat una tasca intensa i que requeria ser molt precís a l’hora d’establir els objectius.

I per últim una qüestió d’actualitat municipal però al mateix temps de repercussió general. La problemàtica de l’aigua.  Guiu Muns reitera la necessitat pràcticament extrema d’estalviar aigua però assumeix que les administracions també han de treballar, per exemple, per evitar que es perdi tanta aigua com ara.

La resta de qüestions tractades les poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.