La CUP va venir divendres al Parlem del Poble i va parlar de la situació política preelectoral al poble i al país

Divendres es va celebrar un nou Parlem del Poble. En aquesta ocasió va ser la CUP qui va venir a la ràdio a repassar l’actualitat municipal. I l’actualitat més immediata a nivell municipal és el ple. Ja a l’informatiu de divendres vam recollir el més destacat de la sessió plenària i al Parlem del Poble vam poder ampliar-ho. Una de les qüestions que es van tractar va ser un prec que va realitzar la CUP per millorar la mobilitat de vianants i mobilitat reduïda al voltant de la biblioteca.

El regidor Guiu Muns Roura va explicar que és una proposta que han realitzat en més d’una ocasió i que es resumeix en demanar al govern que es millori la mobilitat en aquella zona per evitar situacions de perill.

Un dels altres temes d’actualitat en els darrers dies ha estat la tibantor entre ERC i Junts provocada per les declaracions d’Esquerra a l’homenatge a Lluis Companys. Guiu Muns, més enllà de valorar el fet comentant que ell personalment es va sentir incòmode, creu que les eleccions ja estan jugant el seu paper en el dia a dia.

I per últim, i ja fora de l’àmbit local, Muns va valorar també la situació política a Catalunya. El regidor va comentar que no s’esperava aquesta divisió entre ERC i Junts i que tindrà conseqüències de cara a les properes eleccions autonòmiques.

Com sempre, ja saben que poden escoltar el programa sencer al web de la ràdio, a la carta.