La CUP presenta el seu projecte compartit i transversal per concórrer a les Municipals del maig

Una trentena llarga de persones va assistir dissabte al migdia a la presentació de la candidatura de la CUP a les Eleccions Municipals del mes de maig. El principal missatge que va deixar clar la formació és que el projecte de la CUP només té sentit si és compartit i transversal. Les polítiques arenyenques es fan així, diuen, des de la base participant sense complexes. A través de les seves xarxes, la CUP apunta que cal molta més gent que lluiti, i per això els membres de la CUP s’estan “arremangant”, per demostrar que treballar amb i pel poble de manera vocacional té sentit. Van anunciar que seguiran desenvolupant els eixos de la candidatura amb totes i cada una de les persones que hi estiguin interessades, perquè, segons la formació, només juntes poden guanyar i transformar Arenys de Munt.

El cap de llista serà Guiu Muns Roura, actual regidor. Això ja s’havia fet públic fa mesos. I a l’acte Muns va remarcar la motivació que els ha empès a concórrer a les Eleccions, i a ell en particular a encapçalar la llista

Tal com ja va explicar prèviament a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt, la CUP treballa en diversos eixos programàtics. Un és resoldre la mobilitat al municipi, a peu, en cotxe, i en transport públic

La potència política i transformadora del projecte és el que ha engrescat a Aida Solé Missé a ser la número dos de la CUP d’Arenys de Munt. La seva joventut l’empeny a voler trobar solucions, a no quedar-se només en la queixa de tot el que veu que no funciona. Com Guiu Muns, també va fer referència als eixos polítics en què la CUP basarà el seu programa electoral. A banda de la mobilitat, també hi ha l’urbanisme, el foment del lloguer social, millorar l’espai jove, i potenciar la residència geriàtrica.

Els membres de la CUP d’Arenys de Munt van estar acompanyats per Path Sillah, regidora d’Arenys de Mar, i per Dani Cornellà, qui fou alcalde de Celrà i actualment Diputat al Parlament de Catalunya. Va recordar que ja havia estat a Arenys de Munt en nombroses ocasions, sobretot el dia 13 de setembre del 2009, el dia del primer referèndum per la independència. Referent a la candidatura de la CUP per a les Eleccions d’aquest mes de maig, en destaca la joventut i la valentia de les propostes que oferirà a la població.

Dani Cornellà va parlar també del moment actual al país, del punt en què està el procés cap a la Independència. Va dir que estem millor que mai, que mai fins ara hi havia hagut tanta gent independentista. Però reconeix el moment de desencís polític i que la situació mundial, entre el clima, els virus i les guerres, no contribueixen a que tinguem una bona qualitat de vida.

L’acte de presentació va acabar amb un refrigeri per les persones assistents, per acabar de tancar la xerrada ja de manera informal.