La CUP diu que fer fora el PSC del govern és un acte de coherència

La CUP d’Arenys de Munt considera que el trencament del pacte de govern que fins ara mantenien Esquerra Republicana i el Partit Socialista a l’Ajuntament d’Arenys de Munt és un acte de coherència amb la voluntat popular expressada a les urnes.

La regidora de la CUP, Maria Ballester, va argumentar divendres al Parlem del Poble, que un govern amb una formació unionista com el PSC no reflexa el que els veïns han votat, tenint en compte que a les passades Eleccions Municipals es va donar un resultat d’11 regidors independentistes d’un total de 13, i un 90% dels vots de l’1-Octubre van ser favorables a la Independència.

Per altra banda Maria Ballester creu que l’activitat plenària ha de tornar aviat a la seva rutina, però sense que això vulgui dir normalitzar el fet de tenir presos polítics i un president a l’exili.

Al programa es va fer un ampli repàs a la visió de la CUP a la situació política actual a Catalunya, amb Agustí Barrera i Guiu Muns. També es van abordar altres qüestions en clau municipal com les obres de la Riera, que comencen el dia 13.Frontal_3

Sobre aquest tema, Guiu Muns va dir que sempre han optat per una riera de sorra i pacificada de trànsit, però que ara no es pot deixar la Riera a mig fer i s’ha de respectar la voluntat majoritària de la gent, que la volen urbanitzada.

Muns va anar un pas més enllà i va denunciar que durant molts anys s’ha estat fent un mal manteniment de la Riera després de les pluges per inculcar a la ciutadania la idea que la riera és “desastre” i que calia pavimentar-la.

Altres temes que es van tractar al programa són la nova antena de Movistar al cementiri, i la no renovació de la línia elèctrica a la part alta de la Riera. El programa sencer el podeu descarregar a la pàgina web de Ràdio Arenys de Munt.