La CUP demana que el govern municipal no tingui pressa per tirar projectes endavant

La CUP d’Arenys de Munt valora positivament aquest primer any de mandat, però demanen fer les coses sense presses. Així es va expressar al programa Parlem del Poble de la ràdio, el regidor Guiu Muns, que valora el seu primer any com a regidor. Creu que hi ha moltes coses a millorar, com ara que el govern municipal no tingui pressa amb els projectes, perquè ells els puguin estudiar i recolzar.

El regidor també va dir que en aquests tres anys que encara queden de legislatura, continuaran treballant i defensant el seu model de poble.

Per la seva part, Maria Ballester, va comentar que ha estat un any d’alts i baixos, però de més coneixença i amb una política més calmada.

D’altra banda la CUP també va valorar la problemàtica del reciclatge i la recent mesura aplicada pel govern de no recollir la matèria reciclable els dissabtes. Els dos representants de la CUP van estar a favor d’aquesta mesura que consideren dràstica però alhora necessària.

Maria Ballester va voler afegir que es tracta d’una problemàtica que no es resoldrà amb sancions econòmiques sinó conscienciant a la gent.

El programa sencer del Parlem del Poble, el podeu escoltar a la web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.