La CUP de moment no entra al govern però Abel Coll ho podria fer de forma immediata portant Comunicació i Transparència

L’assemblea local de la CUP s’ha reunit per valorar la proposta d’Esquerra d’entrar al govern municipal i els hi proposen un pacte d’estabilitat sempre i quan es respectin els compromisos establerts i es dugui a terme un pla de treball entre els dos partits. Entre les propostes demanen que es faci una auditoria pública dels compromisos adoptats abans del 28 de juny, que s’expliqui l’estat d’execució del pressupost municipal, que es calendaritzin conjuntament els objectius del PAM i que s’estableixin grups de treball entre els dos partits. El regidor de la CUP, Guiu Muns, ha explicat que prefereixen pactar un govern d’estabilitat amb la possibilitat d’entrar a govern si es compleixin els compromisos establerts i la política municipal faci un tomb cap a l’esquerra.

Serà en el mes de juliol que faran una assemblea oberta a la ciutadania per plantejar si han d’entrar a govern.

Guiu Muns ha comentat que des de Esquerra han vist bé aquesta proposta i que ja han acordat signar un document conjunt per començar a treballar plegats.

Des d’Esquerra veuen molt raonables les propostes de la CUP i durant aquesta setmana els hi faran arribar un document per fer la signatura. Ho explica l’Alcalde Josep Sánchez.

Per altra banda, Sánchez afirma que la negociació amb Abel Coll està molt avançada i que possiblement també es podrà signar aquesta setmana. En aquest cas es tractaria d’una incorporació immediata al govern per enfortir les regidories de Comunicació i Transparència.