La CUP d’Arenys de Munt votarà Si al Pressupost Municipal després d’unes negociacions honestes i fàcils amb el regidor d’Economia

La CUP preveu un vot afirmatiu al Pressupost Municipal d’Arenys de Munt per aquest 2018, que es portarà a Ple el dia 8 de febrer. Afirmen que les negociacions alb el govern han estat fructíferes, ja que han parlat de forma clara i honesta, demanant-se i exigint-se un seguit de condicions a canvi del vot favorable als números per aquest any.

El regidor Josep Manel Ximenis, ha comentat que més enllà d’estar d’acord amb els números, el que més valora és una filosofia a llarg termini, que comparteixen. El govern va demanar a la CUP més implicació a l’hora d’aprovar i tirar endavant propostes pactades, ja que al govern hi ha només 5 regidors ara mateix.

Entre les propostes negociades i pactades entre la CUP i el Govern hi ha fer un banc de terres, per recuperar-les i que les treballin de nou joves pagesos. També renovar els fanals trencats de Can Jalpí per fanals fotovoltaics, o posar una planta de biomassa a un equipament municipal. Altres propostes són una minideixalleria mòbil, neteja de voreres i retirada decables elèctrics perillosos, la creació d’una ADF, una Associació de Defensa Forestal, pròpia per Arenys de Munt, reobrir la guingueta de Can Jalpí, millorar camins de bosc, ampliació de la partida d’inversions per Ràdio Arenys de Munt, i una rampa d’accés a la residència Verge del Remei. Per altra banda han acordat ajudes per rebaixar el preu del menjador social i ajudes als bitllets d’autobús a Gent Gran i també a estudiants i aturats, o també implantar l’estudi d’ADN dels gossos del poble per detectar de quin animal són les caques que no es recullen.

Pel que fa a la possibilitat d’anar més enllà d’aquest acord amb el govern, la CUP va ser molt contundent i va dir que no entraran a formar part del govern en cap cas.